Elazığ ev taşıma

Elazığ evden eve nakliyat olarak, yılların getirdiği tecrübemizle profesyonel hizmet anlayışımızdan asla taviz vermemekteyiz. Güvenilir, işinin ehli, tecrübeli, dinamik, marangozlu, uzman bir kadro ile işimizi yapmaktayız. Size her zaman en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz.

Elazığ evden eve nakliyat eğitimli taşıma kadrosu, geniş paketleme materyalleri, hijyenik ve güvenli çalışma ortamı, de monte ve montaj hizmetiyle sizlere güvenilir hizmet sağlamaktadır.

Eşyalarınızı kırılıp dökülmeyecek şekilde kolileyip, herhangi bir çizilme, kırılma ve hasara maruz bırakmadan sorunsuz bir şekilde taşınmanızı sağlamaktayız. Uygun fiyat, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kaliteli taşımacılık önceliğimizdir.

Öncelikle tecrübeli bir personel tarafından eşyalarınızın incelenmesi yapılıp, taşımada kullanılması gereken malzeme ve araçlar tespit edilir. Daha sonra ise incelenen eşyaların sigorta bedelleri belirlenip, olabilecek hasarlara karşı eşyalar sigortalanır.

Elazığ evden eve nakliyat olarak, nakliyat sırasında yapılacak olan işlemler titizlik, dikkat ve profesyonellikle uygulanmaktadır. Eşyaları de monte ederek yerinden alıyor, gerekli paketleme ve sarma işlemlerinden sonra güvenli bir şekilde naklini gerçekleştiriyoruz. Daha sonrasında da eşyaların taşındığı yere montajını sağlıyoruz.

Leave a comment